Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Krāsnī cepts lasis uz citroniem
-
Gatavošana 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Laša fileja500 g
-
Olīveļļa3 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Citrons2 gab.
-
Keila salātlapas180 g
-
Ķiploks2 daiva (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Cepampannu apslaka ar olīveļļu.
Sagriež citronu ripiņās un izklāj tās uz pannas vietās, kur tiks likts lasis.
Uzber sāli un liek laša fileju.
Fileju apber ar sāli un pipariem.
Bļodā sagriež keila lapas, apslaka ar olīveļļu, ieber sarīvētu ķiploku, uzber sāli un pievieno citrona ripiņas.
Salātus kārtīgi samaisa un pievieno apkārt lasim pannā.
Liek cepties 220°C 15-20 min.
Lasi pasniedz lielā šķīvī, sadalot gabalos. Pirms pasniegšanas to viegli apslaka ar olīveļļu un apber ar sāli.