Krāsnī gatavotās mini pankūkas ar ogām

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Krāsnī gatavotās mini pankūkas ar ogām

Sastāvdaļas

  • Olas
     4
  • Cukurs
     50 g
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Piens
     130 ml
  • Milti
     260 g
  • Sviests
     60 g
  • Ogas
     500 g
  • Kļavu sīrups
     2 ēdamk.
  • Piparmētras
     1 sauja (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Blendera krūzē liec olas, pienu, cukuru, sāli un miltus.
Samal pankūku mīklas konsistencē un atstāj uz 10 minūtēm.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem ar visu metāla trauku – formiņām mafiniem.
Sadali sviestu 12 mazos gabaliņos.
Kad trauks uzkarsis, katrā nodalījumā iemet sviestu un iepildi mīklu 2/3 apmērā no tilpuma. Cep 18–20 minūtes.
Sajauc ogas ar piparmētru un sīrupu.
Pasniedz pankūkas ar ogām, visgardākās tās ir siltas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Meža melleņu zupa

20min • Viegli

Jogurta tosti ar ogām

20min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Augļu salāti

30min • Viegli