Krāsnī gatavots jaunais kāposts

  • Gatavošana 1h 10min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Jaunais kāposts
     1 gab.
  • Sviests
     70 g
  • Svaigas dilles
     1 bunte (-s)
  • Kaltēts rozmarīns
     1 tējk.
  • Kaltēta raudene
     1 tējk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Citrons
     1 daiva (-s)

  • Cepamais papīrs
     1
  • Kaprona striķis
     1.5

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izbaudi veselīgu un ātri pagatavojamu sulīgu ēdienu ar svaigām sastāvdaļām! Ideāli piemērots, lai ātri uzņemtu vitamīnus un enerģiju visas dienas garumā.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Izkausē sviestu un sajauc to ar sakapātām dillēm, sāli, ķiploku, rozmarīnu un raudeni.
Novieto kāpostu pa vidu cepamā papīra loksnei ar kacenu uz leju. Dziļi iegriez vairākās vietās kāpostā un iegriezumos pildi sagatavoto sviesta un zaļumu masu.
Ietin kāpostu cepamajā papīrā un cieši sasien ar striķi. Cep cepeškrāsnī 50-60 minūtes.
Pasniedz kā piedevu gaļas vai zivs ēdieniem vai kā pamatēdienu ar mērci vai biezeni.

Līdzīgas receptes

Kartupeļu ligzdiņas

20min • Viegli

Mozzarella zaķis

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sparģeļu pīrāgs

50min • Viegli