Kraukšķīgā kabaču pankūka

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Kabacis
     1200 g
  • Sāls pēc garšas
     
  • Olas
     2 gabali
  • Provansas garšvielu maisījums
     1 ēdamk.
  • Milti
     3.5 ēdamk.
  • Cietais siers
     40 g
  • Eļļa cepšanai
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ja meklē pavisam vienkāršu, taču neticami gardu veidu, kā pagatavot kabačus, mums ir ko ieteikt. Kabaču pankūkas garšos gan lieliem, gan maziem. Cep vienu lielu pankūku pa visu pannu vai vairākas mazas kabaču pankūciņas.

Sarīvē kabaci, apber ar sāli. Liec dvielī un izspied lieko šķidrumu.
Sauso masu jauc ar olu, garšvielām, miltiem un rīvētu sieru.
Cep eļļā no abām pusēm līdz kraukšķīgs.
Pasniedz ar savām iecienītākām piedevām, salātiem, biezpienu, krējumu vai ko citu.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Dārzeņu sacepums

45min • Viegli