Kraukšķīgā vista
-
Gatavošana 30min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Vistas filejas (plakaniski pārgrieztas uz pusēm)4 gabali
-
Sāls1 tējk.
-
Malti melnie pipari0.5 tējk.
-
Olas (sakultas)2 gab.
-
Milti100 g
-
Paprikas pulveris0.5 tējk.
-
Rīvmaize100 g
-
Rīvēts Parmas siers100 g
-
Kaltēts baziliks1 tējk.
-
Kaltēta raudene1 tējk.
-
Olīveļļa (cepšanai)50 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Piešķir otru elpu apkaltušajai maizei! Izmēģini ātrās vakariņas, kas priecēs gan lielos, gan mazos – kraukšķīgo vistu rīvmaizes panējumā.
Recepte tapusi sadarbībā ar Hanzas Maiznīca.