Kraukšķīgās vafeļu tūbiņas
-
Gatavošana 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Milti120 g
-
Kartupeļu ciete1 ēdamk.
-
Sviests185 g
-
Cukurs185 g
-
Olas3 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakul sviestu, istabas temperatūrā, ar cukuru.
Pievieno viegli saputotas olas un piejauc miltus ar kartupeļu cieti.
Cep vafeles līdz gatavībai.
Kamēr siltas sarullē tūbiņā.
Kad tās atdzisīs, vafeles kļūs kraukšķīgas.
Pildi vafeļu tūbiņas ar krēmiem vai klasiski, kā bērnībā, ar vārīto kondensēto pienu.