Kraukšķīgās vafeļu tūbiņas

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Kraukšķīgās vafeļu tūbiņas

Sastāvdaļas

  • Milti
     120 g
  • Kartupeļu ciete
     1 ēdamk.
  • Sviests
     185 g
  • Cukurs
     185 g
  • Olas
     3 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakul sviestu, istabas temperatūrā, ar cukuru.

Pievieno viegli saputotas olas un piejauc miltus ar kartupeļu cieti.

Cep vafeles līdz gatavībai.

Kamēr siltas sarullē tūbiņā.

Kad tās atdzisīs, vafeles kļūs kraukšķīgas.

Pildi vafeļu tūbiņas ar krēmiem vai klasiski, kā bērnībā, ar vārīto kondensēto pienu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes