Sastāvdaļas
-
Kartupeļi4 gab.
-
Dilles30 g
-
Bekons100 g
-
Olīveļļa50 g
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
-
Pētersīļi30 g
-
Loki30 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Kartupeļus nomizo un sagriez aptuveni 2cm kubiņos.
Kartupeļus samaisi ar sāli, olīveļļu un pipariem.
Uzsildi krāsni uz 230 grādiem.
Kārto kartupeļus uz cepampannas(panā ieklāj cepampapīru) un liec cepties.
Cep aptuveni 30 minūtes, līdz zeltaini.
Zaļumus smalki sagriež.
Bekonu apcep no abām pusēm uz karstas pannas, aptuveni 30 sekundes no katras puses.
Apcepto bekonu sagriez smalkāk, visu sajauc kopā un kartupeļi gatavi pasniegšanai.