Krekeri ar tapenādi un vīģēm

  • Gatavošana 11min
  • Viegli
Krekeri ar tapenādi un vīģēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Krekeri
      20 gab.
  • Vīģes
     1 gab.

Tapenāde

  • Melnās olīvas
      10 gab.
  • Čili
      naža gals
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Rīvēts cietais siers
     0.5 tējk.
  • Bazilika pesto
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 20 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā visas tapenādes sastāvdaļas. 

Pa tējkarotei olīvu tapenādi liec uz krekeriem un saldumam liec virsū svaigas vīģes, sagrieztas plānās šķēlītēs.

Līdzīgas receptes

Cāļa terīne ar olu

55min • Vidēji grūti

Kartupeļu ligzdiņas

20min • Viegli

Mozzarella zaķis

10min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes