Krēmīgā Čedaras siera pasta

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Pasta Cornetti Rigati
     300 g
  • Sviests Rimi Smart
     50 g
  • Kviešu milti Rimi
     40 g
  • Buljons
     200 ml
  • Piens Rimi 3,5%
     60 ml
  • Čedaras siers
     200 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Krēmīgā Čedaras siera pasta ir bagātīga un sātīga maltīte ar samtainu un staipīgu siera mērci, kas ļoti labi sader ar Cornetti Rigati makaroniem, taču derēs jebkādi īsie makaroni. Šis ēdiens līdzinās amerikāņu klasikai Mac and Cheese.

Novāri pastu minūti mazāk, nekā norādīts uz iepakojuma, un nokās.
Sarīvē Čedaras sieru. Sakarsē cepeškrāsni grila režīmā līdz 230 grādiem.
Izkausē pannā sviestu un pieliec miltus, apmaisi un miltus noplaucē. Pielej siltu buljonu un pienu un visu nedaudz pavāri.
Samazini temperatūru, iemaisi daļu siera un pievieno novārīto pastu. Visu samaisi. Pārkaisi pāri atlikušo sieru un liec pastu cepeškrāsnī, lai siers apgrilējas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Hačapuri

40min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes