Krēmīgā pasta ar tunci

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Krēmīgā pasta ar tunci
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pasta Lumaconi Selection by Rimi
     200 g
  • Tunča fileja sālījumā Selection by Rimi
     140 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi (svaigi maltas)
     1 tējk.
  • Saulē kaltēto tomātu filejas
      2 gab.
  • Lobītas edamame pupiņas
     100 g
  • Marinēti kaperu ziedi
     1 sauja (-s)
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Laima sula
     0.5 gab.
  • Olīveļļa no saulē kaltēto tomātu burkas
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Siers Grana Padano Selection by Rimi
     40 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri pastu par 1 minūti mazāk, kā norādīts uz iepakojuma.
Pannā sakarsē eļļu, pievieno mazākos gabaliņos sagrieztos kaperus un edamame pupiņas.
Pievieno tunci un garšvielas.
Piespied laima sulu un pielej saldo krējumu.
Nogaršo un, ja nepieciešams, pievieno sāli.
Kad pasta izvārījusies, liec to mērcē un pavāri vēl vienu minūti.
Pasniedz siltu, pārkaisot ar sieru.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes