Krēmīgais biezpiena kārtojums ar ogām

  • Gatavošana 15min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • citrona cepumi Rimi
     300 g
  • dažādas ogas pēc izvēles (svaigas vai saldētas)
     600 g
  • zemenes
     400 g
  • sīrups (kļavu vai agaves)
     2 ēdamk.
  • saldais krējums
     400 ml
  • konditorejas biezpiens
     400 g
  • citrons
     1 gabali
  • cukurs
     200 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saputo saldo krējumu ar cukuru, pievieno biezpienu

Piespiež citrona sulu un atkal saputo

Kārtojuma pirmajā slānī drupina cepumus, pievieno ogas, pa virsu uzklāj saputoto krēmu.

Kārto tik kārtas, cik vēlies, atkārtojot iepriekšējo soli.

Dekorē ar zemenēm

Pārlej desertu ar savu iecienīto sīrupu

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Ķirbju vafeles

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti