Krēmīgās pupiņas ar kariju un ziedkāpostu
-
Gatavošana 45min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Kartupeļi1 kg
-
Ziedkāposts1 gab.
-
Augu izcelsmes piena dzēriens100 ml
-
Auzu krējums250 ml
-
Kukurūzas ciete0.5 ēdamk.
-
Karijs2 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Sojas pupiņas250 g
-
Ķiršu tomāti250 g
-
Svaigi pētersīļi10 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Novāri kartupeļus.
Ziedkāpostu attīri un sagriez mazās rozetēs. Kātu sagriez nelielos gabaliņos. Ziedkāpostu vāri sālsūdenī aptuveni 5 minūtes, pēc tam nokās caurdurī. Liec formā.
Kastrolī iejauc piena dzērienu, auzu krējumu un kukurūzas cieti un maisot uzvāri. Pievieno kariju, sāli un piparus. Iemaisi sojas pupiņas un ļauj tām uzsilt.
Sagriez tomātus.