Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Krēmīgie sēņu tortellini
-
Gatavošana 40min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Tortellini250 g
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Sīpoli2 gab.
-
Sāls0.5 tējk.
Mērce
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Sēnes200 g
-
Spināti200 g
-
Saldais krējums200 ml
-
Sāls0.5 tējk.
-
Pipari0.5 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Plāni sagriež sīpolus.
Pannā uzkarsē olīveļļu, pievieno sagrieztus sīpolus un cep apmēram 5–10 min., nepārtraukti maisot.
Samazina siltumu līdz vidējai temperatūrai, pievieno sāli un turpina cept, līdz sīpoli karamelizējušies.
Noņem no pannas.
Pannā uzkarsē olīveļļu.
Pievieno sagrieztas sēnes, apkaisa ar šķipsniņu sāls.
Cep, līdz sēnes gatavas.
Pievieno spinātus un maisa, līdz spināti savīst.
Pievieno karamelizētos sīpolus.
Maisījumam pievieno saldo krējumu, sāli (ja nepieciešams) un uzvāra.
Samazina siltumu un pāris minūtes lēni pasautē.
Pagatavo tortellini pēc instrukcijas.
Gatavus tortellini pievieno mērcei un samaisa.
Dekorē ar pipariem un spinātu lapiņām.