Krēmīgie vīnogu salāti

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Krēmīgie vīnogu salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Gaišās vīnogas
     150 g
  • Tumšās vīnogas
     150 g
  • Pekanrieksti
     100 g
  • Skābais krējums
     1 ēdamk.
  • Pūdercukurs
     1 ēdamk.
  • Krēmsiers
     1.5 ēdamk.
  • Laima sula un miza
     1 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Krēmīgie vīnogu salāti

Vīnogas noskalo, nosusini, pārgriez uz pusēm.
Pievieno sadrumstalotus pekanriekstus.
Pagatavo mērci, sajaucot krēmsieru ar krējumu, laima mizu, sulu un pūdercukuru un pasniedz visu kopā.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Citrusaugļu salāti

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes