Sastāvdaļas
-
Bekons šķēlēs150 g
-
Sviests50 g
-
Liels sīpols1 gab.
-
Milti3 ēdamk.
-
Ķiploki2 daiva (-s)
-
Ūdens2 L
-
Konservēta kukurūza vai saldēta kukurūza1.2 kg
-
Kartupeļi0.5 kg
-
Timiāns1 ēdamk.
-
Čili pārslas0.25 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Piecu piparu maisījumspēc garšas
-
Saldais krējums300 ml
-
Loki100 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Lielā katlā ar biezu dibenu cep bekonu, līdz tas kļūst kraukšķīgs, un izņem no katla. Nosusini uz papīra dvieļa un sadali drumstalās.