Sastāvdaļas
-
Paniņas60 ml
-
Olas3 gab.
-
Kviešu milti80 g
-
Kukurūza340 g
-
Keila vai spinātu lapas150 g
-
Feta100 g
-
Olīveļļa3 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
-
Timiāna lapiņas1 tējk.
-
Avokado2 gabali
-
Dīgstipasniegšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā samaisi olas ar paniņām, miltiem, sāli, pipariem, timiāna lapiņām.
Iemaisi kukurūzu (nokāstu), keilu un fetas sieru (gabaliņos).
Lej masu pannā ar sakarsētu eļļu un cep uz vidējas liesmas 8–10 minūtes no vienas puses, tad apgriez otrādi un cep 8–10 minūtes no otras puses.
Pasniedz ar avokado (daivās) un dīgstiem.