Sastāvdaļas
-
Teryaki mērce70 g
-
Kukurūzas vālītes (mini)6 gabali
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Rimi Gardēžu Kukurūzas YAKITORI recepte. Apgūsti Āzijas krāsainās un izteiksmīgās garšas kopā ar Mārtiņu Sirmo.
Uzspraud kukurūzas vālītes uz bambusa iesmiem un noblanšē verdošā ūdenī.
Pēc tam ieliec vālītes uz stundu iemarinēties Teryaki mērcē.
Grilē kukurūzu, laiku pa laikam ar otiņu apziežot tās ar mērci, lai veidojas kraukšķīgs glazējums.
Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.