Sastāvdaļas
Salāti
-
Kūpināta kalmāra fileja100 g
-
Kartupeļi200 g
-
Zaļie zirnīši50 g
-
Rukola20 g
Mērce
-
Olīveļļa50 ml
-
Citronu sula2 ēdamk.
-
Kaperi1 tējk.
-
Sinepes0.5 tējk.
-
Medus1 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Novāri kartupeļus un atdzesē.
Visātrāk būs,ja tos vārīsi jau sagrieztus vajadzīgajā formā.
Kartupeļiem pievieno zaļos zirnīšus, rukolu un plānās strēmelēs vai citā formā sagrieztu kūpināto kalmāru.
Sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem, savienojot visas garšas.