Lapu kāpostu un parmezāna čipsi
-
Gatavošana 30min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Sagriezti lapu kāposti125 g
-
Smalki rīvēts parmezāns400 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Brīvi izkārto kāpostus 12 apļos (apmēram 10 cm diametrā) uz 2 cepešpannām ar cepamo papīru (6 porcijām).
Uz smalkas rīves sarīvē parmezāna sieru. Pārkaisi sieru kāpostiem. Pannas pa vienai liec krāsns vidū uz 15–20 minūtēm vai līdz kāpostu čipsi ieguvuši skaistu nokrāsu. Lai izlaistu mitro gaisu, ik pa laikam atver krāsni.