Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Laša kotletes
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Laša fileja400 g
-
Citrona sula1 gab.
-
Sojas mērce2 ēdamk.
-
Zivju mērce1 ēdamk.
-
Tobasko mērce1 tējk.
-
Pētersīļisauja
-
Milti70 g
-
Sāls1 ēdamk.
-
Rīvmaize100 g
-
Olīveļļacepšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Laša fileju attīra un atdala no ādas.
Sagriež smalkos kubiņos.
Lasim pievieno mērces, tobasko, sāli, citrona sulu un apmaisa.
Pievieno klāt miltus un pētersīļus.
Masu samīca un veido kotletes.
Katru kotleti apviļā rīvmaizē un cep olīveļļā no katras puses aptuveni 3 min.