Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Laša fileja100 g
-
Marinēts ingvers50 g
-
Wakame jūraszāļu salāti100 g
-
Baltais redīss100 g
Mērce
-
Sojas mērce110 ml
-
Sezama sēklu eļļa0.5 tējk.
-
Sezama sēklas1 šķipsniņa (-s)
-
Laima sulapēc garšas
-
Čili piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pavisam ātrs risinājums uzkodai.
Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.
Sagriez lasi pēc iespējas plānākās šķēlītēs un kārto uz šķīvja kopā ar pārējām sastāvdaļām. Pasniedz ar mērci.