Sastāvdaļas
Laša tartars
-
Laša fileja500 g
-
Sāls2 ēdamk.
-
Cukurs1 ēdamk.
-
Dilles (sasmalcinātas)1 ēdamk.
-
Pētersīļi (sasmalcināti)1 ēdamk.
-
Estragons1 tējk.
-
Dižonas sinepes1 tējk.
-
Citrona sula1 gab.
-
Piparipēc garšas
Salsa
-
Avokado (vidēji)2 gabali
-
Čili pipars0.2 gabali
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Baltvīna etiķis1 tējk.
-
Citrona sula0.5 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Krēmsiers
-
Krēmsiers Filadelfija200 g
-
Loki (sasmalcināti)1 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Dekors
-
Paipalu olas6 gab.
-
Dilles (dekoram)6 zariņi
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Novāri paipalu olas viegli mīkstas (3 minūtes), nomizo un dekorē tartaru, papildinot ar dillēm.