Sastāvdaļas
-
Laša vai foreles fileja1 kg
-
Sīpols1 gabali
-
Kaperi150 g
-
Olīveļļa70 ml
-
Olīveļļa cepšanai70 ml
-
Sāls
-
Piecu piparu maisījums
-
Degvīns50 g
-
Dilles1 bunte (-s)
-
Olas2
-
Paipalu olas6
-
Rīvmaize150 g
-
Grieķu jogurts200 ml
-
Gurķi3 gabali
-
Cukurs0.5 tējk.
-
Citroni Verna2 gabali
-
Pasniegšanai pēc izvēles: bagete, rupjmaize, salātu lapas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.