Lasis terijaki mērcē ar olu nūdelēm

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Lasis terijaki mērcē ar olu nūdelēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Olu nūdeles
     300 g
  • Eļļa cepšanai
     2 ēdamk.
  • Burkāns
     1 gab.
  • Puravs
     100 g
  • Laša fileja
     300 g
  • Bambusa dzinums TAO-TAO
     280 g
  • Laims (sulai)
     1 gab.
  • Teriyaki mērce STIR FRY
     120 g

Pasniegšanai

  • Koriandra lapiņas
     1 bunte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Āzijas virtuves klasika

Novāri olu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.

Pannā sakarsē eļļu un sautē burkānus (nomizotus, sagrieztus strēmelītēs) ar puraviem (sagrieztiem strēmelītēs). Pievieno lasi (sagrieztu gabalos) un bambusa dzinumus. Piespied laima sulu un pielej terijaki mērci.

Pasniedz ar nūdelēm, pārkaisot ar svaigām koriandra lapiņām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes