Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Olu nūdeles300 g
-
Eļļa cepšanai2 ēdamk.
-
Burkāns1 gab.
-
Puravs100 g
-
Laša fileja300 g
-
Bambusa dzinums TAO-TAO280 g
-
Laims (sulai)1 gab.
-
Teriyaki mērce STIR FRY120 g
Pasniegšanai
-
Koriandra lapiņas1 bunte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Āzijas virtuves klasika
Novāri olu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.
Pannā sakarsē eļļu un sautē burkānus (nomizotus, sagrieztus strēmelītēs) ar puraviem (sagrieztiem strēmelītēs). Pievieno lasi (sagrieztu gabalos) un bambusa dzinumus. Piespied laima sulu un pielej terijaki mērci.
Pasniedz ar nūdelēm, pārkaisot ar svaigām koriandra lapiņām.