Sastāvdaļas
Grils
-
Laša fileja250 g
-
Mērce Kikkoman Teriyaki ar sezamu2 ēdamk.
-
Tomātu mērce1 ēdamk.
Tortiljas
-
Mini tortiljas4 gabali
-
Jogurts bez piedevām4 ēdamk.
-
Mangolda salāti4 sauja (-s)
-
Avokado0.5 gabali
-
Marinēti sīpoliņi70 g
-
Cukini0.2 gabali
-
Citrons1 gab.
-
Cukurs0.5 Tējkarotes
-
Sāls0.5 Tējkarotes
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sajauc kopā tomātu un terijaki mērces.
Liec mērcē marinēties laša filejas. Atstāj vismaz uz 20 minūtēm.
Sagriez cukīni plānās strēmelēs un iemarinē citrona sulā ar cukuru un sāli.
Sakarsē grila restes un cep fileju 2-4 minūtes no abām pusēm, līdz gatavībai.
Uzsildi arī tortiljas maizītes.
Liec uz tortiljām jogurtu, mangolda salātus, avokado strēmelītes, marinētos sīpoliņus un cukīni.
Saplucini laša fileju un pievieno tortiljām.