Sastāvdaļas
-
Cūkgaļas karbonāde600 g
-
Olas2 gab.
-
Miltinedaudz
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Karbonādi sagriez vienādos gabalos, aptuveni 2 pirkstu biezumā.
Tad to izklapē, pievieno sāli un piparus.
Olas dzeltenumu un baltumu izmaisi līdz viendabīgai konsistencei. Karbonādi panē miltos, tad sakultajā olā divas reizes (no abām pusēm) un trešo reizi miltos.
Liec uz vidēji uzkarsētas pannas ar pavairāk eļļas.
Karbonādi apcep no abām pusēm līdz zeltaina, aptuveni 3 minūtes no katras puses.
Liec krāsnī uz 15-20 minūtēm 180 grādos. 5 minūtes pirms izņemšanas pārliek pāri sagrieztu sieru.