Sastāvdaļas
Lavašs
-
Pilngraudu lavašs0.5 gab.
-
Krēmsiers50 g
-
Sarkanā paprika0.5 gab.
-
Burkāns1 gab.
-
Garais gurķis0.5 gabali
-
Dilles1 sauja (-s)
Papildinājumi
-
Krūmmellenes100 g
-
Siers100 g
-
Ābols1 gab.
-
Tumšā šokolāde40 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vienu lavaša pusi apsmērē ar krēmsieru un pārkaisi ar dillēm.
Dārzeņus sagriez vienāda garuma un platuma strēmelēs. Izklāj lavašu kā paklāju un kārto uz tā dārzeņus līdz pusei. Cieši sarullē cieši un pārgriez uz pusēm.
Liec pusdienu kārbā un pievieno sagrieztu sieru, noskalotas mellenes, sagrieztu ābolu un šokolādi.