Lazanja ar baklažāniem un rikotu
-
Gatavošana 1h 15min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Lazanja
-
Baklažāni2 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Paprika2 gab.
-
Piparipēc garšas
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Sarkanais sīpols1 gab.
-
Konservēti tomāti390 g
-
Rozmarīns2 tējk.
-
Vīna etiķis1 ēdamk.
-
Lazanjas plāksnes200 g
-
Rikotas siers250 g
Salāti
-
Baltās pupiņas (konservētas)380 g
-
Sīpols1 gab.
-
Tomāti4 gab.
-
Baziliks0.5 bunte (-s)
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Balzamiko etiķis (vai vīna etiķis)1 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Lazanja ar baklažāniem un rikotu
Pagatavo salātus. Notecina pupiņu šķidrumu. Tad sasmalcina tomātus un sīpolu. Visu samaisa, pievieno baziliku, pievieno eļļu un etiķi. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.