Lēcu karijs ar kokosriekstu pienu un laimu
-
Gatavošana 45min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Rīsi500 g
-
Kaltētas sarkanās lēcas200 g
-
Sīpols1 gab.
-
Rīvēts svaigs ingvers1 ēdamk.
-
Mērce Sambal Oelek1 tējk.
-
Eļļa1 ēdamk.
-
Ķiploki2 daiva (-s)
-
Karijs0.5 ēdamk.
-
Tomātu biezenis2 tējk.
-
Dārzeņu buljons (ūdens ar kubiņu vai novārījums)500 ml
-
Kokosriekstu piens400 ml
-
Ziedkāposts0.5 gab.
-
Ķiršu tomāti250 g
-
Laims1 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Mazās spinātu lapiņas65 g
-
Indijas rieksti100 g
-
Piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.