Lēcu sautējums

  • Gatavošana 45min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Eļļa
      cepšanai
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Kumīns
     1 tējk.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Malta paprika
     1 tējk.
  • Čili
      0.5 gab.
  • Konservēti tomāti
     500 g
  • Konservētas lēcas
     400 g
  • Paprika
     1 gab.
  • Spināti
     1 sauja (-s)
  • Sāls
      pēc garšas

Pasniegšanai

  • Rīsi
      pēc garšas
  • Jogurts bez piedevām
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sakapātus sīpolus un cep līdz tie kļūst caurspīdīgi.

 

Sakapā ķiplokus un kopā ar visām garšvielām pievieno sīpoliem.

 

Visu kārtīgi samaisa un cep pāris minūtes.

 

Papildina ar konservētiem tomātiem, sagrieztu papriku un sautē, līdz paprika kļūst mīksta.

 

Pievieno sakapātus spinātus, konservētas lēcas un apber ar sāli.

 

Visu samaisa un ļauj sautēties pāris minūtes.

 

Pasniedz ar novārītiem rīsiem un bezpiedevu jogurtu.

Līdzīgas receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes