Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Lēcu sautējums
-
Gatavošana 45min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Eļļacepšanai
-
Sīpols1 gab.
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Kumīns1 tējk.
-
Kanēlis1 tējk.
-
Malta paprika1 tējk.
-
Čili0.5 gab.
-
Konservēti tomāti500 g
-
Konservētas lēcas400 g
-
Paprika1 gab.
-
Spināti1 sauja (-s)
-
Sālspēc garšas
Pasniegšanai
-
Rīsipēc garšas
-
Jogurts bez piedevāmpēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sakapātus sīpolus un cep līdz tie kļūst caurspīdīgi.
Sakapā ķiplokus un kopā ar visām garšvielām pievieno sīpoliem.
Visu kārtīgi samaisa un cep pāris minūtes.
Papildina ar konservētiem tomātiem, sagrieztu papriku un sautē, līdz paprika kļūst mīksta.
Pievieno sakapātus spinātus, konservētas lēcas un apber ar sāli.
Visu samaisa un ļauj sautēties pāris minūtes.
Pasniedz ar novārītiem rīsiem un bezpiedevu jogurtu.