Lēcu un liellopa gaļas biezzupa
-
Gatavošana 45min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Buljona kubiņš Rimi1 gab.
-
Nelobītas sarkanās lēcas Rimi100 g
-
Svaigi zaļumi10 g
-
Maltā liellopa gaļa Rimi400 g
-
Tomāti savā sulā, mizoti Rimi Smart800 g
-
Seleriju kāti Rimi2 gab.
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Sīpols1 gab.
-
Burkāns3 gab.
-
Čili pārslaspēc garšas
-
Paprikas pulverispēc garšas
-
Sāls, piparipēc garšas
-
Eļļacepšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sildošā lēcu un liellopa gaļas biezzupa būs ideāla maltīte aukstajām dienām. Turklāt tā ir viegli pagatavojama un uzturvielām bagāta!