Ledus šokolāde

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Ledus šokolāde

Sastāvdaļas

  • Kokosriekstu eļļa
     200 g
  • Tumšā šokolāde
     250 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ļoti viegli pagatavojama un garda ledus šokolāde. Iesaiņota skaistā kastītē, tā būs lielisks ciemkukulis. Stiprākai garšai vari aromatizēt ledus šokolādi ar, piemēram, konjaku vai rumu.

Katliņā izkausē kokosriekstu taukus. Šokolādi rupji sasmalcini un pievieno kokosriekstu taukiem, enerģiski maisot, līdz šokolāde izkūst.

Ar kausiņu salej maisījumu veidnēs. Ļauj atdzist, līdz šokolāde sastingusi.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli