Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Liellopa lāpstiņas bez kaula Rimi600 g
-
Pastas mērces Selection by Rimi350 g
-
Rozmarīns2 zariņi
-
Selerijas2 kāti
-
Ūdens200 ml
Piedevas
-
Kartupeļi Gardēžu900 g
-
Mini burkāni Rimi200 g
-
Bietes (mazas)3 gab.
-
Briseles kāposti150 g
-
Gī sviests2 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Īru liellopa lāpstiņu apsmērē ar pastas mērci, pievieno sagrieztus seleriju kātus un rozmarīnu.
Visu liec cepeša pannā ar vāku un cep 2 stundas 180 grādos.
40 min pirms cepšanas beigām pannā pievieno dārzeņus (sagrieztas bietes, Briseles kāpostus, mini burkānus, visu sajauktu ar gī sviestu).
Cep, līdz gatavs, un pasniedz siltu.