Sastāvdaļas
-
Liellopa gaļa200 g
-
Vorčesteras mērce1.5 ēdamk.
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Melnie pipari0.5 tējk.
-
Kaperi1 ēdamk.
-
Šalotes sīpols1 gabali
-
Rukolas lapas2 šķipsniņa (-s)
-
Cietais siers Grana1 sauja (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagriez liellopa gaļu (karbonādes vai filejas) plānās strēmelēs un liec gabalus vienu otram blakus uz pārtikas plēves.
Pārklāj ar otru loksni pārtikas plēves un, izmantojot gaļas āmurīti vai mīklas rulli, saplacini liellopa gaļas strēmelītes pavisam plānā rullī.
Noņem vienu plēves strēmeli un liec uz gaļas visas pārējās sastāvdaļas.
Cieši jo cieši sarullē karpačo rullī un pasniedzot sagriez vēlamos gabalos.
Pasniedz ar plānu, kraukšķīgu maizes grauzdiņu.