Liellopa sautējums ar brendiju
-
Gatavošana 2h 40min
-
Viegli

Sastāvdaļas
-
Liellopa gaļa1 kg
-
Burkāni2 gab.
-
Selerijas kāti2 gab.
-
Sīpoli2 gab.
-
Ķiploki4 daiva (-s)
-
Šampinjoni500 g
-
Brendijs70 ml
-
Tomāti savā sulā800 g
-
Liellopa buljons400 ml
Garšvielas
-
Paprikas pulveris1 ēdamk.
-
Kaltēts rozmarīns1 tējk.
-
Kaltēts timiāns1 tējk.
-
Eļla apcepšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sautējums ar izsmalcinātu brendija un garšaugu buķeti. Perfekta izvēle īpašām maltītēm!
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.