Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Mājās gatavoti ravioli ar šķiņķi un sieru
-
Gatavošana 40min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Mīkla
-
Milti400 g
-
Olas4 gab.
-
Olīveļļa1 ēdamk.
Pildījums
-
Šķiņķis200 g
-
Ricotta siers250 g
-
Parmezāna siers70 g
-
Pipari0.5 tējk.
Mērce
-
Piens100 ml
-
Kausēts siers100 g
-
Muskatrieksts0.33 tējk.
Dekors
-
Rukola1 sauja (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā ber pusi no miltiem. Izveido iedobi un tajā ielej ar dakšiņu sakultas olas.
Pievieno eļļu, sāli. Sajauc.
Pievieno atlikušos miltus un mīca mīklu, līdz tā nelīp pie rokām.
Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 30 min.
Gatavo pildījumu, sajaucot bļodā visas sastāvdaļas.
Mīklu plāni izrullē.
Ik pēc 2–3 cm uz pusi no mīklas liek pildījumu.
Apkārt pildījumam mīklu apsmērē ar ūdeni.
Pārklāj otru mīklas daļu un aizlipina ar pirkstiem.
Ar nazi sagriež gabalos.
Gatavos ravioli 5 minūtes liek vārīties verdošā ūdenī.
Gatavo mērci.
Uz pannas liek sildīties pienu, bet neuzvāra.
Pievieno kausēto sieru un maisa, līdz tas ir izkusis. Iemaisa rīvētu muskatriekstu un karsē līdz pirmajam burbulim.
Ravioli pasniedz siltus, pārlejot ar siera mērci.
Dekorē ar rukolu.