Makaroni ar gaļu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Makaroni ar gaļu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Malta cūkgaļa
     500 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sīpols
     1 gabali
  • Makaroni Durum Spirali Rimi
     400 g
  • Saldais krējums 35%
     200 ml
  • Svaigs pētersīlis
     1 sauja (-s)
  • Čili pārslas, saldā paprika, kaltēts rozmarīns
      pēc garšas
  • Sāls un pipari
     1 pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Makaroni ar gaļu ir vienkārši pagatavojama recepte, kas garšos ikvienam ģimenes loceklim!

Makaronus vāri sālsūdenī 7 minūtes.
Sagriez sīpolu, sakapā ķiploku.
Pannā apcep sīpolus un ķiplokus, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.
Pievieno malto gaļu, sāli, čili, rozmarīnu un saldo papriku. Nedaudz pasautē, līdz gaļa ir gatava, un iemaisi saldo krējumu.
Kad makaroni un gaļa gatavi, visu samaisi kopā pannā. Pasniedz ar smalki sakapātu svaigu pētersīli.

Līdzīgas receptes

Šnicelburgers

35min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes