Mandarīnu siera kūka

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
     360 g
  • Sviests (kausēts)
     100 g
  • Cukurs
     3 ēdamk.
  • Krēmsiers
     220 g
  • Kondensētais piens
     397 g
  • Saldais krējums
     250 ml
  • Mandarīnu sula
     120 ml
  • Mandarīni
      dekorēšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepumus liec blenderī un sasmalcini, pievieno sviestu un 3 ēdamkarotes cukura.
Visu samaisi un vienmērīgi izklāj ar cepamo papīru izklātā 22 cm kūkas formā.
Liec ledusskapī, kamēr gatavo pildījumu.
Saldo krējumu saputo stingrās putās.
Atsevišķā traukā viegli saputo krēmsieru, iemaisi kondensēto pienu un mandarīnu sulu.
Masā iecilā saputotu saldo krējumu.
Visu lej kūkas formā pāri cepumu pamatnei, izlīdzini un liec ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 6 stundām.
Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām mandarīna šķēlītēm.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli

Salmiņu zirnekļtīkli

10min • Viegli