Sastāvdaļas
Biskvītpankūka
-
Olas2 gab.
-
Mandeļu milti1 ēdamk.
-
Kviešu milti1 ēdamk.
-
Pūdercukurs2 ēdamk.
-
Sviestsformiņu ieziešanai
-
Citrona miziņapēc garšas
-
Citrona sula0.5 tējk.
Pasniegšanai
-
Dažādas svaigas un saldētas ogas2 sauja (-s)
-
Saldējums pēc izvēlespēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakul olas ar pūdercukuru biezā krēmā.
Sajauc abu veidu miltus ar citrona miziņu, iecilā olu masā un pievieno citrona sulu.
Cep ietaukotās formiņās līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
Pasniedz siltu ar ogām un saldējuma bumbiņu.