Mandeļu biskvītpankūka

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Mandeļu biskvītpankūka
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Biskvītpankūka

  • Olas
     2 gab.
  • Mandeļu milti
     1 ēdamk.
  • Kviešu milti
     1 ēdamk.
  • Pūdercukurs
     2 ēdamk.
  • Sviests
      formiņu ieziešanai
  • Citrona miziņa
      pēc garšas
  • Citrona sula
     0.5 tējk.

Pasniegšanai

  • Dažādas svaigas un saldētas ogas
     2 sauja (-s)
  • Saldējums pēc izvēles
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakul olas ar pūdercukuru biezā krēmā.

Sajauc abu veidu miltus ar citrona miziņu, iecilā olu masā un pievieno citrona sulu.

Cep ietaukotās formiņās līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

 

Pasniedz siltu ar ogām un saldējuma bumbiņu.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laima tarte

2h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Šokolādes konfektes

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu

1h 10min • Vidēji grūti