Mandeļu cepumi ar augļu smūtiju

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Mandeļu cepumi ar augļu smūtiju
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Mandeļu cepumi

  • Mandeļu milti
     200 g
  • Olas baltumi
     3 gab.
  • Mandeles
      dekorēšanai
  • Cukurs
     180 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Augļu smūtijs

  • Saldētās ogas
     400 g
  • Mandeļu piens
     250 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi šefpavāra Normunda Baranovska mandeļu cepumu recepte kopā ar augļu smūtiju.

Saputo 3 olu baltumus kopā ar šķipsniņu sāls. Palēnām pievieno cukuru un puto līdz olu baltums ir stingrās putās (5-7 min.)

Putās iecilā mandeļu miltus, un mīklu liek konditorejas maisiņā.

Spiež uz cepampapīra cepumu formiņas, dekorē ar mandelēm un liek cepties 150 grādos 20 minūtes.

Tikmēr blenderī liek iepakojumu ar Rimi saldētajās ogām, pievieno 250 ml mandeļu piena un visu kārtīgi sablenderē.

Cepumus atdzesē un pasniedz kopā ar smūtiju.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes