Sastāvdaļas
-
Dateles bez kauliņiem200 g
-
Mandeņu milti300 g
-
Indijas riekstu dzēriens250 ml
-
Olas3 gab.
-
Olīveļļa60 ml
-
Indijas rieksti120 g
-
Cepamais pulveris1 tējk.
-
Banāni4 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Karsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem.
Blenderī liec olas ar indijas riekstu pienu un datelēm, sablenderē.
Lej traukā un pievieno mandeļu miltus, riekstus un cepamo pulveri.
Lej cepamtraukā. Pa virsu liec banānus, indijas riekstus un pārlej ar olīveļļu.
Cep 30 minūtes. Nedaudz atdzesē un tikai tad griez.