Sastāvdaļas
Pamatne
-
Indijas rieksti75 g
-
Dateles100 g
-
Rozīnes50 g
Krēms
-
Mango300 g
-
Ananass100 g
-
Indijas rieksti (pirms tam 1 h izmērcēti karstā ūdenī)100 g
-
Laima sula0.5 gab.
-
Kokosriekstu piens100 g
-
Agaves sīrups25 g
-
Agara10 g
-
Ūdens50 g
Dekors
-
Mango50 g
-
Ananass50 g
-
Piparmētraspēc garšas
-
Pistācijas1 sauja (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gatavo pamatni: visas sastāvdaļas sablendē, izlīdzini kūkas formā.
Gatavo krēmu: mango un ananasu nomizo, sablendē kopā ar laima sulu.
Izmērcētos Indijas riekstus sablendē kopā ar kokosriekstu pienu.
Abas masas sajauc.
Agara pulveri sajauc ar ūdeni, tad liec pie mango krēma un maisot karsē aptuveni 3-4 min.
Lej uz dateļu pamatnes.
Liec saldētavā un sasaldē.
Pirms pasniegšanas kūku aptuveni uz 4 h pārvieto ledusskapī atlaidināties.
Dekorē pēc izvēles ar mango, ananasu, pistācijām u. c.