Sastāvdaļas
Kokosriekstu krēms
-
Ūdens100 ml
-
Citronu sula40 ml
-
Iepakojums agara1 gab.
-
Kokosriekstu piens400 ml
Mango krēms
-
Cukurs100 g
-
Ūdens150 ml
-
Iepakojums agara1 gab.
-
Mango2 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Deserts ar vasaras garšu
Uzvāri ūdeni ar citronu sulu un pievieno agaru.
Vāri 1–2 minūtes, tad sajauc ar kokospienu un lej glāzēs.
Glāzi sagāz slīpi, uzliekot to uz citas glāzes. Krēms ar agaru sastings istabas temperatūrā, tas nav jāliek ledusskapī.
Kad kokosa masa sastingusi, gatavo mango krēmu. Uzvāri ūdeni ar agaru.
Nomizota un iztīrīta mango mīkstumu samal biezenī, pievieno agara ūdeni un samaisi. Lej trauciņos.