Marcipāna batoniņš

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Marcipāna batoniņš
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Marcipāns ICA
     150 g
  • Pilngraudu auzu pārslas
     240 g
  • Medus
     40 g
  • Agaves sīrups
     40 g
  • Žāvēti ķirši
     100 g
  • Pistācijas
     100 g
  • Grauzdētas smalcinātas mandeles
     100 g
  • Brūnais cukurs
     100 g
  • Sviests
     180 g
  • Kanēlis
     2 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Marcipāna batoniņš

Sviestu izkausē kopā ar cukuru, sīrupu un medu, lej pie auzu pārslām, apmaisi.
Pievieno marcipānu, ķiršus, riekstus un sajauc līdz viendabīgai masai.
Masu klāj ar cepamo papīru izklātā formā, izlīdzini, piepresē un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 175 grādos aptuveni 25 minūtes.
Tad atdzesē un sagriez batoniņos.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli

Salmiņu zirnekļtīkli

10min • Viegli