Medaljoni ar brokoļiem un siera mērci

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti
Medaljoni ar brokoļiem un siera mērci
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ķekavas cāļa gaļas medaljoni
     400 g
  • Brokolis
     1 gabali
  • Buljons (var izmantot I love eco kubiņus)
     100 ml
  • Kausētais siers
     100 g
  • Cietais siers
     20 g
  • Eļļa
      cepšanai
  • Sāls un malti melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

vistas medaljoni ar brokoļiem un siera mērci - gardēžu cienīgs ēdiens Tavā virtuvē! Šī Normunda Baranovska recepte prasa tikai 20 minūtes laika un var ķerties pie notiesāšanas.

Apcep cāļa gaļas medaljonus uz vidēji sakarsētas pannas no abām pusēm, līdz tie gatavi. Gaļas medaljonus vari cept arī karstā gaisa friterī vai cepeškrāsnī, tad gatavošanas laiks būs 7 minūtes.

Uzvāri ūdeni, pievieno sāli. Sadali brokoli mazākās rozetēs un liec vārīties, vāri aptuveni 4 minūtes, pēc tam nokās.
Gatavo mērci. Uzvāri buljonu no dārzeņiem, vistas vai ar I love eco buljona kubiņiem, vadoties pēc pagatavošanas instrukcijas uz iepakojuma.
Kad buljons gatavs, ņem mērču trauku un lej tajā 100 ml buljona, pievieno kausēto sieru.
Vāri aptuveni 1–2 minūtes un pievieno rīvētu cieto sieru.
Noņem no uguns un rūpīgi samaisi, līdz mērce sabiezē.
Pasniedz ar brokoļiem un cāļa gaļas medaljoniem.

Līdzīgas receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli