Sastāvdaļas
-
Ķekavas cāļa gaļas medaljoni400 g
-
Brokolis1 gabali
-
Buljons (var izmantot I love eco kubiņus)100 ml
-
Kausētais siers100 g
-
Cietais siers20 g
-
Eļļacepšanai
-
Sāls un malti melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
vistas medaljoni ar brokoļiem un siera mērci - gardēžu cienīgs ēdiens Tavā virtuvē! Šī Normunda Baranovska recepte prasa tikai 20 minūtes laika un var ķerties pie notiesāšanas.
Apcep cāļa gaļas medaljonus uz vidēji sakarsētas pannas no abām pusēm, līdz tie gatavi. Gaļas medaljonus vari cept arī karstā gaisa friterī vai cepeškrāsnī, tad gatavošanas laiks būs 7 minūtes.