Sastāvdaļas
-
Zemenes200 g
-
Nektarīni vai persiki3 gab.
-
Medus1 ēdamk.
-
Laima sula1 tējk.
-
Laima miziņa1 gab.
-
Piparmētra2 kāti (lapiņas)
-
Kokosriekstu piens400 ml
-
Cidoniju sīrups1 ēdamk.
-
Cukurs1 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Augļus un ogas noskalo un sagriez vienāda lieluma gabalos.
Pannā kausē medu ar laima sulu.
Pievieno augļus un ogas un sutini 2 minūtes.
Pieber sakapātu piparmētru un laima miziņu, apmaisi.
Atdzesēto (ledusskapī vismaz 3 h) kokospienu izņem no ledusskapja un atver bundžu, bet nekrati to.
Nosmel tikai biezo kokosa krēmu, kas nostājies virspusē, sulu atstāj kokteiļiem.
Puto ar rokas putojamo slotiņu, pievienojot cidoniju sīrupu un cukuru.
Jāputo būs tikai 1 minūti.
Pasniedz medus augļus ar gaisīgo kokospiena krēmu.