Sastāvdaļas
-
Melone0.25 gab.
-
Šķiņķis Jamon Serrano80 g
-
Saulē kaltēti tomāti I Love Eco4 daiva (-s)
-
Kressalāti1 sauja (-s)
-
Valrieksti1 sauja (-s)
-
Balzamiko etiķis1 tējk.
-
Olīveļļa Extra Virgin1 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Nomizo meloni, sagriez šķēlītēs un liec traukā.
Pievieno šķiņķa šķēles, saulē kaltētos tomātus, kressalātus un valriekstus.
Balzametiķi sajauc ar olīveļļu. Vari pārliet pāri uzkodai vai iemērkt ēdot.