Meloņu sorberts

  • Gatavošana 3h 30min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Kantalupe melone
     1 gab.
  • Cukurs
     200 g
  • Ūdens
     230 ml
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Piparmētras
      pasniegšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Meloņu sorberts

Katliņā ber cukuru un pārlej ar ūdeni.
Uz mazas uguns uzvāri un karsē, kamēr cukurs izkusis un izveidojies sīrups.
Atdzesē.
Meloni sagriez gabaliņos (vislabāk pirms tam gabaliņus sasaldē) un liec blenderī.
Pievieno atdzesētu cukura sīrupu un citrona sulu no viena citrona.
Visu blendē, līdz izveidojas viendabīga masa.
Liec ledusskapī uz vairākām stundām.
Pasniedz, dekorējot ar piparmētras lapiņām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Meža melleņu zupa

20min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes