Menca ar sparģeļiem, kartupeļiem, zaļumiem un citronu
-
Gatavošana 1h
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
kartupeļi600 g
-
sarkanais sīpols1 gabali
-
čili pipars1 gabali
-
redīsi125 g
-
buntīte zaļo sparģeļu1 bunte (-s)
-
sviests vai margarīns100 g
-
sagriezti, blendēti garšaugi, piemēram, pētersīļi, maurloki, raudene, rozmarīns1 bunte (-s)
-
citrons1 gabali
-
sāls
-
melnie pipari
-
cepampapīrs
-
mencas fileja600 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.