Sastāvdaļas
-
Mencas fileja600 g
-
Mini burkāni1 gab.
-
Ziedkāposts0.25 gab.
-
Sojas pupiņas4 sauja (-s)
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Olīveļļa4 ēdamk.
-
Timiāns4 zariņi
-
Citrons1 gab.
-
Cepampapīrs4 loksnes
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagatavo dārzeņus, noskalo, nomizo, sagriez vienāda lieluma gabalos.
Liec dārzeņus katram cepampapīram centrā, liec pa virsu zivs filejas, timiānu, sāli un piparus.
Pārlej ar olīveļļu un cieši aiztin papīru.
Liec cepties līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 18 minūtes.
Pirms pasniegšanas uzrīvē citrona miziņu un uzspied nedaudz tā sulu.